domingo, 26 de octubre de 2008

CF PALAUTORDERA VS CF SANTA EULALIA DE RONÇANA

2ª TERRITORIAL- GRUPO 9
JORNADA Nº 7
FECHA: 25/10/2008 HORA: 17h
CAMP MUNICIPAL DE STA Mª PALAUTORDERA
CF PALAUTORDERA 1- CF SANTA EULALIA RONÇANA 2

ALINEACIONS

CF PALAUTORDERA: Sabé; Haro, Uri (Mora), Serra, Regi, Casacoberta, Palací (Masdeu), Ruben (Gerard), Lemos (Petit), Carlos, Xavi M (Velasco)

CF SANTA EULALIA DE RONÇANA: Fuentes, Rubio (Martinez), Bosacoma, Sauri, Jordan, Victor (Marc), Diez (Requena), Camps, Rebollo, Rueda (Villaderbó), Bonet


GOLS

Min 28 à 1-0 Lemos

Min 52 à1-1 Jordan en un rebot desprès d´un corner.

Min 80 à 1-2 Rebollo de penalt inexistent


ARBITRE: Antoni Flores Cruz (molt malament)

TARGETES

PALAUTORDERA :
MIN 40 à Xavi
MIN 43 à Lemos
MIN 70 à Casacoberta
MIN 73 à Gerard
MIN 80 à Gerard (2ª groga)
MIN 87 à Carlos (TV DIRECTA)

CF SANTA EULALIA
MIN 41 à Bonet
MIN 43 à Rebollo
MIN 45 à Diez
MIN 53 à Rubio
MIN 81 à Camps
MIN 84 à Rebollo (2ª groga)
MIN 86 à Fuentes



LA CRÓNICA

UN SANTA EULALIA MOLT EFECTIU GUANYA UN PARTIT MOLT POLÈMIC

Poques vegades un equip treu tanta rentabilitat de tant poc vagatge ofensiu, com el Santa Eulalia en el partit de dissabte a Palautordera.
Un gol de rebot i un altre de penalt inexistent capgiren el marcador que al descans era favorable als locals.

La primera part va ser un monóleg dels palauencs, que sense arribar a fer el bon futbol de la setmana passada a vilamajor, tenien el control total del joc, generant nombroses ocasions de gol, un altre pal inclós. Però només van saber aprofitar una d´elles en el gol de Lemos. L´actuació arbitral ja va ser desfavorable als locals en aquesta primera part on no va saber tallar el joc dur dels de santa Eulalia així com un fora de joc inexistent que va evitar que el palautordera marques un segon gol.

A la represa els locals van surtir adormits i el santa Eulalia es va decidir a avançar lineas buscant presionar més adalt. Fruit d´això en una jugada afortunada desprès d´un corner van assolir l´empat. Els visitants no van xutar més entre Pals, tot i que tenien el domini de la situació.

Els últims 10 minuts van ser els més polèmics, al 80 l´arbitre Xiula penalt en una falta discutible fora de l´area. Al 86 i amb un jugador menys un defensor del santa Eulalia fa una mà clarísima dins de l´area i l´arbitre se´n desenten de la jugada.

Finalment 1 a 2, resultat totalmente injust. La propera setmana el Palautordera intentarà recuperar aquests punts al difícil camp del Montornès.

No hay comentarios: