domingo, 26 de octubre de 2008

CF PALAUTORDERA VS CF SANTA EULALIA DE RONÇANA

2ª TERRITORIAL- GRUPO 9
JORNADA Nº 7
FECHA: 25/10/2008 HORA: 17h
CAMP MUNICIPAL DE STA Mª PALAUTORDERA
CF PALAUTORDERA 1- CF SANTA EULALIA RONÇANA 2

ALINEACIONS

CF PALAUTORDERA: Sabé; Haro, Uri (Mora), Serra, Regi, Casacoberta, Palací (Masdeu), Ruben (Gerard), Lemos (Petit), Carlos, Xavi M (Velasco)

CF SANTA EULALIA DE RONÇANA: Fuentes, Rubio (Martinez), Bosacoma, Sauri, Jordan, Victor (Marc), Diez (Requena), Camps, Rebollo, Rueda (Villaderbó), Bonet


GOLS

Min 28 à 1-0 Lemos

Min 52 à1-1 Jordan en un rebot desprès d´un corner.

Min 80 à 1-2 Rebollo de penalt inexistent


ARBITRE: Antoni Flores Cruz (molt malament)

TARGETES

PALAUTORDERA :
MIN 40 à Xavi
MIN 43 à Lemos
MIN 70 à Casacoberta
MIN 73 à Gerard
MIN 80 à Gerard (2ª groga)
MIN 87 à Carlos (TV DIRECTA)

CF SANTA EULALIA
MIN 41 à Bonet
MIN 43 à Rebollo
MIN 45 à Diez
MIN 53 à Rubio
MIN 81 à Camps
MIN 84 à Rebollo (2ª groga)
MIN 86 à Fuentes



LA CRÓNICA

UN SANTA EULALIA MOLT EFECTIU GUANYA UN PARTIT MOLT POLÈMIC

Poques vegades un equip treu tanta rentabilitat de tant poc vagatge ofensiu, com el Santa Eulalia en el partit de dissabte a Palautordera.
Un gol de rebot i un altre de penalt inexistent capgiren el marcador que al descans era favorable als locals.

La primera part va ser un monóleg dels palauencs, que sense arribar a fer el bon futbol de la setmana passada a vilamajor, tenien el control total del joc, generant nombroses ocasions de gol, un altre pal inclós. Però només van saber aprofitar una d´elles en el gol de Lemos. L´actuació arbitral ja va ser desfavorable als locals en aquesta primera part on no va saber tallar el joc dur dels de santa Eulalia així com un fora de joc inexistent que va evitar que el palautordera marques un segon gol.

A la represa els locals van surtir adormits i el santa Eulalia es va decidir a avançar lineas buscant presionar més adalt. Fruit d´això en una jugada afortunada desprès d´un corner van assolir l´empat. Els visitants no van xutar més entre Pals, tot i que tenien el domini de la situació.

Els últims 10 minuts van ser els més polèmics, al 80 l´arbitre Xiula penalt en una falta discutible fora de l´area. Al 86 i amb un jugador menys un defensor del santa Eulalia fa una mà clarísima dins de l´area i l´arbitre se´n desenten de la jugada.

Finalment 1 a 2, resultat totalmente injust. La propera setmana el Palautordera intentarà recuperar aquests punts al difícil camp del Montornès.

viernes, 24 de octubre de 2008

CONVOCATORIA CF PALAUTORDERA VS CF SANTA EULALIA RONÇANA


SEGUNDA REGIONAL GRUPO 9

JORNADA 7
Sabado 25/10/08
PARTIDO: Cf Palautordera vs Santa Eulalia de Ronçana
HORA PARTIDO: 17H
HORA CONVOCATORIA: 15:45H (campo de futbol)

JUGADORES CONVOCADOS: Deumal, Sabé, Haro, Serra, Mora, Regi, Uri, Casacoberta, Gerard, Ruben, Lemos, Petit, Masdeu, Xavi Martinez, Chechu, Carlos, Palací, Velasco (18)

OBJETIVO: Sumar 3 más y seguir creciendo.

Proximo entreno: Martes 28 a las 20:15 (puntuales)

RECORDATORIO. Mañana cena, en Can Nofre, en principio contamos que venis todos, si alguien tuviera algún inconveniente y no pudiera venir, debeis informar de ello, tanto si estais convocados como si no, para avisar al restaurante.

Jesús.

domingo, 19 de octubre de 2008

CF VILAMAJOR vs CF PALAUTORDERA


CF. VILAMAJOR- CF PALAUTORDERA
JORNADA Nº 6
18/10/08 - 17h
CAMP MUNICIPAL DE ST ANTONI DE VILAMAJOR


CF VILAMAJOR 0 – CF PALAUTORDERA 2

ALINEACIONS

CF VILAMAJOR: Parera, Cuesta (Jordi), Sierra, Sanchez, Garcia (Bassa), Rigau, Carrasco (Muñoz), Galbany (Casanovas), Aitor, Marin, Balbant (Espinosa)

CF PALAUTORDERA: Deumal, Haro, Uri, Serra, Regi, Casacoberta (kike), Ruben (Carlos), Gerard, Palaci (Lemos), Chechu (Xavi), Masdeu (Velasco)


GOLS

Min 35 0-1 Ruben finalitza magistralmente una magnífica passada en profunditat de Chechu.


Min 48 0-2 Casacoberta remata de cap un centro de falta de Regi


EL CF PALAUTORDERA ES CONFIRMA A LA ZONA ALTA AMB UN MOLT BON PARTIT

El CF Palautordera fa un partit molt complert possant el control del joc en tot moment així com les ocasions i els gols, confirmant així un bon inici de temporada.
Desde el primer minut els visitants van imposar el ritme de partit amb bona circulació de la pilota, bones triangulacions, desdoblaments dels laterals… i amb una intensa pressió a la sortida d´un vilamajor que sempre intentava construir el joc desde darrera.
Fruit d´aquest domini els palauencs van crear fins a tres bones ocasions de gol en jugades per banda. Però no va ser fins el minut 35 en que una gran jugada individual de Chechu va finalitzar amb una passada interior que Ruben no va desaprofitar, convertint el 0-1. Els últims minuts de la primera part el Vilamajor va intentar ficar-se al partit amb una tímida reacció, però sense inquietar en cap moment la porteria de Deumal.
A la segona part el palautordera va sortir disposat a decidir el partit i aviat ho va aconseguir en una magistral rematada de cap de Joan Casacoberta després d´un llançament de falta de Regi. La segona part va continuar amb un palautordera que intentava fer el tercer gol però que va sapiguer utilitzar el seu ofici darrera per no concedir ocasions al rival.
La propera jornada el CF Palautordera rep a casa un Santa Eulalia de Ronçana en gran estat de forma desprès de guanyar els seus dos últims partits marcant 11 gols.

viernes, 17 de octubre de 2008

CONVOCATORIA VILAMAJOR VS CF PALAUTORDERA

SEGUNDA REGIONAL GRUPO 9
JORNADA 6
Sabado 18/10/08
PARTIDO: Vilamajor-Cf Palautordera
HORA PARTIDO: 17H
HORA CONVOCATORIA: 15H (MONTGATET)

JUGADORES CONVOCADOS: Deumal, Sabé, Haro, Serra, Mora, Regi, Uri, Casacoberta, Gerard, Ruben, Lemos, Kike, Masdeu, Xavi Martinez, Chechu, Carlos, Palací, Velasco (18).

OBJETIVO: 10+3=13 . PRIMA: cena por ganar.

Proximo entreno: Martes 21 a las 20:15h