ALINEACIONS

CF VILAMAJOR: Parera, Cuesta (Jordi), Sierra, Sanchez, Garcia (Bassa), Rigau, Carrasco (Muñoz), Galbany (Casanovas), Aitor, Marin, Balbant (Espinosa)

CF PALAUTORDERA: Deumal, Haro, Uri, Serra, Regi, Casacoberta (kike), Ruben (Carlos), Gerard, Palaci (Lemos), Chechu (Xavi), Masdeu (Velasco)

GOLS

Min 35 0-1 Ruben finalitza magistralmente una magnífica passada en profunditat de Chechu.

Min 48 0-2 Casacoberta remata de cap un centro de falta de Regi

EL CF PALAUTORDERA ES CONFIRMA A LA ZONA ALTA AMB UN MOLT BON PARTIT

El CF Palautordera fa un partit molt complert possant el control del joc en tot moment així com les ocasions i els gols, confirmant així un bon inici de temporada.
Desde el primer minut els visitants van imposar el ritme de partit amb bona circulació de la pilota, bones triangulacions, desdoblaments dels laterals… i amb una intensa pressió a la sortida d´un vilamajor que sempre intentava construir el joc desde darrera.
Fruit d´aquest domini els palauencs van crear fins a tres bones ocasions de gol en jugades per banda. Però no va ser fins el minut 35 en que una gran jugada individual de Chechu va finalitzar amb una passada interior que Ruben no va desaprofitar, convertint el 0-1. Els últims minuts de la primera part el Vilamajor va intentar ficar-se al partit amb una tímida reacció, però sense inquietar en cap moment la porteria de Deumal.
A la segona part el palautordera va sortir disposat a decidir el partit i aviat ho va aconseguir en una magistral rematada de cap de Joan Casacoberta després d´un llançament de falta de Regi. La segona part va continuar amb un palautordera que intentava fer el tercer gol però que va sapiguer utilitzar el seu ofici darrera per no concedir ocasions al rival.
La propera jornada el CF Palautordera rep a casa un Santa Eulalia de Ronçana en gran estat de forma desprès de guanyar els seus dos últims partits marcant 11 gols.